Veřejná zakázka: III/32926 x III/33014 Bobnice, zpřehlednění křižovatky a rekonstrukce autobusových zastávek

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 10331
Systémové číslo: P22V00000947
Evidenční číslo zadavatele: VZ-302/22
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Datum zahájení: 30.06.2022
Nabídku podat do: 25.07.2022 09:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: III/32926 x III/33014 Bobnice, zpřehlednění křižovatky a rekonstrukce autobusových zastávek
  • Druh veřejné zakázky: Stavební práce

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je dle PD rekonstrukce stávající křižovatky silnic III/32926 a III/33014 v obci Bobnice, která se nachází ve Středočeském kraji. Rozsah rekonstrukce je v intravilánu obce Bobnice. Rekonstrukce křižovatky je spojena se souběžně realizovanou investicí obce „Rekonstrukce autobusových zastávek v obci Bobnice“ (projektant Ing. Ondřej Pavelka), která spočívá v rekonstrukci stávajících chodníků a v novostavbě autobusových zastávek.

Stavba spočívá v rekonstrukci stávající křižovatky v intravilánu silnic III/32926 a III/33014 v obci Bobnice. Křižující se komunikace nyní zaujímají velkou zpevněnou plochu, v této ploše je umístěna i autobusová zastávka, která křižovatku činí dopravně nepřehlednou.

Na silnici III/33014 (větev A) spočívá v realizaci všech vozovkových vrstev. Svým směrovým i výškovým řešením větev respektuje stávající stav. Šířkovým uspořádáním respektuje rozsah definovaný investicí obce „Rekonstrukce autobusových zastávek v obci Bobnice“ Bobnice“, silniční obrubníky na rozhraní těchto staveb jsou součástí investice obce. Dopravní ostrůvek umí stěný v křižovatce spadá celým svým rozsahem pod investici obce a není součástí této stavby.
Stavební práce na větvi A spočívají v odstranění stávajících konstrukčních vrstev, výměny aktivní zóny a provedení nové konstrukce vozovky odpovídající TDZ VI. D1 N 2 s úpravou, dle TP170.

Stavební úpravy na silnici III/ 32926 (větev B) svým směrovým, výškovým šířkovým řešením respektují stav stávající, ale také stav navržený ve stavbě „Rekonstrukce autobusových zastávek v obci Bobnice“ silniční obrubníky na rozhraní těchto staveb jsou součástí investice obce. Stavební práce na větvi B spočívají v odstranění stávajících konstrukčních vrstev, výměny aktivní zóny a provedení nové konstrukce vozovky odpovídající TDZ VI. D1 N 2 s úpravou, dle TP170.
Povrchové odvodnění vozovky je zajištěno podélným a příčným sklonem vozovky, na levou stranu je vozovka odvodněna přes nezpevněnou krajnici do stávajícího příkopu. Pročištění příkopu včetně všech navazujících zatrubnění tohoto příkopu je součástí stavby.

Svislé dopravní značení je navrženo přesunem stávajícího dopravního značení. Nové svislé dopravní značení je navrženo v rámci investice obce „Rekonstrukce autobusových zastávek v obci Bobnice“(viz příloha C.3 Koordinační situace stavby).Vodorovné dopravní značení je součástí této stavby.

Rekonstrukce autobusových zastávek, zpevněné plochy v obci Bobnice
Komunikace pro pěší zajištuje přístup obyvatel do centra obce, poštu, k obecnímu úřadu a k autobusovým zastávkám v obci Bobnice. Celková délka chodníků činí 222,046 m. Základní šířka chodníku je 1,50 m. Příčný sklon chodníku bude proveden se základním převýšením 2 % (min. 0,5 % max. 2 %). Projektová dokumentace dále řeší úpravu sjezdů k nemovitostem. Sjezdy mají proměnný sklon v závislosti na terénu. Sjezdy mají proměnlivou šířku a závisí na šířce vstupů a vstupních vrat k jednotlivým nemovitostem. Součástí rekonstrukcí chodníků a sjezdů je doplnění autobusového zálivu, ochranného ostrůvku, zpevněné (srpovité) krajnice a oprava silnice, která bude nově vyhrazena pro autobusovou dopravu.

Předmětem projektové dokumentace je také doplnění soustavy veřejného osvětlení v lokalitě tak, aby veřejné osvětlení korespondovalo se současnými požadavky platných norem pro veřejné osvětlení včetně zvýrazňujícího osvětlení přechodů pro chodce.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: zjednodušené podlimitní řízení
  • Režim veřejné zakázky: podlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 7 905 240 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Středočeský kraj

Zadavatel

  • Úřední název: Krajská správa a údržba silnic Středočeského kraje, příspěvková organizace
  • IČO: 00066001
  • Poštovní adresa:
    Zborovská 81/11
    15000 Praha
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 629632

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky