Veřejná zakázka: II/174, Březnice – Hudčice, hranice kraje, PD

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 11541
Systémové číslo: P23V00000159
Evidenční číslo zadavatele: vz-48/23
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Evidenční číslo ve VVZ: Z2023-004269
Datum zahájení: 25.01.2023
Nabídku podat do: 28.02.2023 09:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: II/174, Březnice – Hudčice, hranice kraje, PD
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je kompletní vypracování projektové dokumentace pro územní rozhodnutí (DÚR) včetně výkonu inženýrské činnosti k územnímu rozhodnutí (IČ k ÚR), vypracování dokumentace pro stavební povolení (DSP) včetně výkonu inženýrské činnosti ke stavebnímu povolení (IČ k SP), vypracování projektové dokumentace pro provádění stavby (PDPS), výkon autorského dozoru (AD), včetně technické pomoci objednateli, na akci: „II/174, Březnice – Hudčice, hranice kraje.“

Stavba řeší opravu komunikace II/174, která vede mezi obcemi Březnice – Hudčice v okrese Příbram, staničení km 12,265 až km 19,556. Úzké části komunikace v intravilánu jsou kumulovaně zatěžovány, proto bude nutné zesílení konstrukce, na základě zpracované diagnostiky komunikace. V blízkosti náměstí obce Březnice by byla vhodná přídlažba. Předmětem projektu bude také komplexní řešení a zajištění odvodnění komunikace (obnovení, pročištění příkopů, vyčištění, případně oprava a doplnění propustků, v intravilánu obcí vyčištění UV a dešťové kanalizace, součástí projektu bude i zajištění kamerových zkoušek – v ceně položky průzkumy), v obci Hudčice bude KSÚS požadovat kamerové zkoušky dešťové kanalizace pro případné napojení silničních nebo horských vpustí. V celé délce úseku se bude zvažovat sanace krajů (podle diagnostiky vozovky). Šíře vozovky se v úsecích výrazně liší, v některých částech bude vhodné vozovku šířkově upravit, rozšířit. Předmětem dále budou opravy všech propustků, oprava a rozšíření mostních objektů 174-007, 174-008 a 174-010, případě výstavba nových mostů, dle výsledku diagnostiky.

Celková délka rekonstruovaného úseku je 7,3 km. Komunikace je ve značně nevyhovujícím až havarijním stavu, opravou dojde ke zvýšení bezpečnosti silničního provozu a zlepšení možnosti údržby. Součástí akce bude také přeložení inženýrských sítí a řešení majetkoprávního vypořádání stavby. Rekonstrukce komunikace bude prováděna na stávající silniční síti a objektu v majetku Středočeského kraje.

Další informace:
Pokud kanalizace v intravilánu nebude kapacitní nebo nebude vyhovujícího stavu, lze předpokládat, že se bude řešit nová. Kanalizaci spolufinancuje obec na základě procentuálního odvodnění ploch (Střechy, chodníky jsou obce, těleso komunikace KSÚS), tj. bude řešeno při vstupních jednáních na základě zjištěného stavu kanalizace. Délka řešené kanalizace je cca 350 m, průměr vyžádat u vlastníka kanalizace, což není KSÚS (pravděpodobně obec). Kamerové zkoušky kanalizace jsou zahrnuty do projektové přípravy. Na základě výsledků bude stanoven rozsah možných úprav. Následně bude doplněna položka do rozpočtu a soupisu prací.
Nutnost případné obnovy zeleně, kompenzační výsadby či jiné vegetační úpravy (např. obnova stromořadí) je součástí a předmětem zpracovávané PD, po obeslání a vyjádření DOSS. Pokud bude nutné rozšíření komunikace, např. v okolí mostů, možnost náhradní výsadby či jiné vegetační úpravy lze předpokládat.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: otevřené řízení
  • Režim veřejné zakázky: nadlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 8 594 400 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Středočeský kraj

Zadavatel

  • Úřední název: Krajská správa a údržba silnic Středočeského kraje, příspěvková organizace
  • IČO: 00066001
  • Poštovní adresa:
    Zborovská 81/11
    15000 Praha
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 629632

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky