Veřejná zakázka: Optimalizace okruhů zimní údržby

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 8547
Systémové číslo: P21V00000743
Evidenční číslo zadavatele: vz-264/21
Datum zahájení: 30.06.2021
Nabídku podat do: 16.07.2021 10:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Optimalizace okruhů zimní údržby
  • Druh veřejné zakázky: Služby

Stručný popis předmětu:
Předmětem veřejné zakázky je poskytnout objednateli služby v oblasti výzkumu, resp. provedení díla spočívající v „Optimalizaci okruhů zimní údržby“ silnic II. a III.třídy při Krajské správě a údržbě silnic Středočeského kraje, příspěvková organizace a to v rozsahu:
a) Na základě dat a informací předaných objednatelem vyhotovit návrh optimalizace provádění zimní údržby spočívající ve stanovení nového rozvržení údržbových okruhů, jímž by byla pokryta síť silnic udržovaných objednatelem v rámci zimní údržby, tj. zejména pluhování a posyp silnic vozidly zimní údržby
b) Předat objednateli návrh nového rozvržení údržbových okruhů (vč. detailního rozpisu a map), které bude pro objednatele vhodnější a výhodnější než dosavadní rozvržení údržbových okruhů, a to ve dvou vyhotoveních v listinné podobě a v jednom vyhotovení v elektronické podobě.

Dodavatel je povinen při provádění díla, resp. při stanovení každého údržbového okruhu dodržet parametry pro údržbový okruh uvedené v příloze č. 1 a nové rozvržení všech údržbových okruhů musí pokrývat min. shodné úseky silnic jako 162 okruhů zimní údržby uvedených v Plánu zimní údržby Objednatele pro zimní období 2020-2021.
Dodavatel je rovněž povinen při realizaci Předmětu díla dodržet zákon č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „ZPK“), a prováděcí vyhlášky k němu, zejména vyhlášku č. 104/1997 Sb., kterou se provádí ZPK a v ní uvedené podmínky na rozsah, způsob a časové lhůty pro řádnou realizaci zimní údržby.

Účelem předmětu veřejné zakázky je získat úpravu a zlepšení trasování posypových mechanismů objednatele, a to v souladu s požadavky objednatele. Současně je cílem snížení počtu okruhů zimní údržby při zachování podmínek a parametrů pro údržbový okruh stanovených touto zakázkou včetně zákonných požadavků na dobu údržby

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výzvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 2 000 000 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Středočeský kraj

Zadavatel

  • Úřední název: Krajská správa a údržba silnic Středočeského kraje, příspěvková organizace
  • IČO: 00066001
  • Poštovní adresa:
    Zborovská 81/11
    15000 Praha
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 629632

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky