Veřejná zakázka: Část „D“ – Vozidlo rychlé lékařské pomoci v setkávacím systému

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zrušeno (v archivu)
Zakázka/soutěž byla zrušena.
DBID: 12908
Jedná se o část veřejné zakázky: Vozidla hrazená z FZŠ 2023
Datum zrušení: 13.12.2023

Název a popis předmětu

  • Název: Část „D“ – Vozidlo rychlé lékařské pomoci v setkávacím systému

Stručný popis předmětu:
Na základě zadávacího řízení v části „D“ Veřejné zakázky, bude s jedním vybraným dodavatelem uzavřena kupní smlouva, jejíž závazný vzor tvoří Přílohu č. 2D této Zadávací dokumentace a jejímž předmětem bude dodávka 1 kusu nového vozidla rychlé lékařské pomoci v setkávacím systému včetně zdravotnické zástavby dle technické specifikace. K vozidlu budou dodány požadované dokumenty a bude provedena instruktáž personálu Zadavatele. Toto plnění bude dodáno v rozsahu a způsobem stanoveným v Technické specifikaci, která tvoří Přílohu č. 3D této Zadávací dokumentace a v kupní smlouvě.


Předpokládaná hodnota

  • 1 404 000 Kč bez DPH

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

 

Přehled veřejných dokumentů

Název Popis Jméno souboru Velikost
Příloha č. 3D – Technická specifikace a požadavky vozu pro část „D“ Dokument MS Excel Příloha č. 3D – Technická specifikace a požadavky vozu pro část „D“.xlsx 27.02 KB
Rozhodnutí o zrušení části D Zadavatel se rozhodl přistoupit ke zrušení zadávacího řízení na Veřejnou zakázku, a to v souladu s ust. § 127 odst. 1 ZZVZ, který říká, že „Zadavatel zruší zadávací řízení, pokud po uplynutí lhůty pro podání žádostí o účast, předběžných nabídek nebo nabídek v zadávacím řízení není žádný účastník zadávacího řízení“.
Vzhledem ke skutečnosti, že po uplynutí lhůty pro podání nabídek neobdržel zadavatel ani jednu nabídku, ruší toto zadávací řízení dle výše uvedeného ustanovení.
Dokument PDF Rozhodnutí o zrušení zadávacího řízení část D_podpis.pdf 254.54 KB
Věstník zrušení část D Dokument PDF Věstník VZ_F2024-004229 zrušení část D.pdf 43.65 KB

Formuláře

URL odkazy

Seznam účastníků