Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: III/11411 Libomyšl
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: V rámci opravy dojde k frézování asfaltových ploch, provedení čištění vozovky samosběrem, spojovacího postřiku, položení asfaltového betonu ACO 11+ tl. 50 mm.
Před realizací recyklace za studena (ideálně hned po odfrézování stávajících asfaltových vrstev), bude třeba kontaktovat laboratoř na odběr vzorků materiálu pro konkrétní návrh průkazní zkoušky. Pro mocnost recyklované vrstvy 250 mm je předpokládané dávkování pojiva: 4 % cementu + 2% asfaltové emulze. Konkrétní návrh musí být potvrzen průkazními zkouškami a odsouhlasen zadavatelem (vyhotovení průkazní zkoušky trvá cca 1 týden od odběru).
Dále bude provedeno čištění příkopů, zpevnění krajnic asfaltovým recyklátem do tl. 100 mm a následně frézování spár a jejich zalévání asfaltovou zálivkou, provedení sanací, vyrovnávky a obnova VDZ – vodící proužky 12,5 cm.
Oprava komunikace proběhne za částečného nebo úplného omezení provozu a to dle schváleného DIO. Zpracování návrhu DIO, jeho projednání a realizace během opravy je součástí zakázky stejně jako vytyčení inž. Sítí a vyhotovení geodetického zaměření skutečného provedení prací.
Místo plnění: Středočeský kraj
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)
Kontakt: Bc. Josef Tesař
josef.tesar@ksus.cz
702 010 794
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: bez výzvy v E-ZAK
Datum předložení nabídky: 19.06.2023 09:00
Datum zahájení: 26.05.2023 14:12
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: