Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: III/2405 Statenice, most ev.č. 2405-1 přes potok
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je: demolice stávajícího klenbového mostu a stavba nového, železobetonového, rámového mostu. Založení nového mostu bude na mikropilotách. Nové budou přechodové oblasti na obou stranách mostu, vč. drenáží a štěrkového zásypu, klínu MCB a konstrukce vozovky III/2405. Navržena je hydroizolace mostovky a rubu opěr. Vozovkové souvrství bude třívrstvé, s litým asfaltem MA. Zádržný systém na mostě bude zábradlí dle VL4. Na mostě bude jednostranný chodník ze žb. a na druhé straně žb. mostní římsa. Přechody od říms budou řešeny zpevněnými náběhy z bet. obrubníků a dlažby. Rekonstrukce obsahuje i zemních těleso s gabiony, zařízení pro odtok vody z vozovky a kamenné opevnění koryta potoka. Nové bude také provozní schodiště podél křídla. Práce budou zahrnovat i rekonstrukci silnice III/2405 v délce cca. 35m po obou stranách mostu. Součástí stavby bude přeložka sítě NN a úpravy oplocení sousedních pozemků. Zhotovitel bude v rámci stavby provádět pouze přípravné práce pro přeložky sítí, např. uložení chrániček. Vlastní přeložky sítí bude realizovat správce dané sítě na základě své projektové dokumentace a územního rozhodnutí. Most je dle platných norem, TP, TKP a dle ČSN EN 1991-2 navržen na skupinu pozemních komunikací 1 pro zatížení vozidlem LM 1.
Pro předání díla dodá zhotovitel závěrečnou zprávu, zaměření skutečného provedení stavby, protokoly zkoušek dle KZP a DSPS. Pro realizaci prací zajistí zhotovitel RDS, DIO a Stanovení přechodné úpravy provozu na p.k.
Vše bude provedeno na základě PD zpracované firmou Pontex s.r.o., vydaného územního rozhodnutí o umístění stavby, stavebního povolení stavby a ostatních souvisejících norem a předpisů.

Jednotlivé části stavby jsou:
-Demolice stávajícího mostu,
-Nový most vč. přechodových oblastí silnice III/2405,
-Úprava a dláždění koryta Únětického potoka,
-DIO,
-Přeložka zařízení ČEZ,
-Zajištění zařízení Cetin.

Stavba je členěna na následující rozhodující SO:
SO 000 – Vedlejší a ostatní náklady
SO 201 – Most ev.č. 2405-1 přes potok

Stavba se nachází v záplavovém území Únětického potoka, na silnici III/2405, ve středu obce Statenice. Pozemky a majetkové poměry řeší záborový elaborát.

Ochranná pásma cizích zařízení:
Podle vyjádření elektronického ověření existence sítí a písemného správců sítí z roku 2021 je nutná přeložka nadzemního vedení ČEZ. Provádět jí bude správce sítě v roce 2023. Stavba zasáhne do ochranných pásem nadzemního vedení ČEZ Distribuce, podzemního vedení SEK Cetin, trasy veřejného vodovodu a kanalizace. Bude nutné, aby zhotovitel před zahájením stavby provedl aktualizaci ověření, popřípadě vyjádření existence sítí u jejich správců.
Místo plnění: Středočeský kraj
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)
Kontakt: Mgr. Adam Jasz
email: adam.jasz@ksus.cz
tel.: +420 607 020 734
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: bez výzvy v E-ZAK
Datum předložení nabídky: 24.02.2023 10:00
Datum zahájení: 02.02.2023 15:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: