Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: III/3319 Kostomlaty nad Labem, ul. Doubravská – zklidnění dopravy
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je celková stavební úprava stávající silnice III/3319 v ulici Doubravská v Kostomlatech nad Labem to v jejím intravilánu.
Stávající dopravní napojení silnice III/3319 na II/331 bude nově řešeno pomocí stykové křižovatky s úhlem napojení 89,57° dle ČSN 73 6102 ed.2 – stávající paprsky křižovatky budou odstraněny, anebo nově napojeny na silnici III/3319.
V Kostomlatech nad Labem bude silnice lemována oboustranným kamenným obrubníkem OP4 se základní podsádkou +12 až +14cm, +5cm ve vjezdech a +2cm v nástupech na chodník pro pěší.
V Kostomlatech nad Labem jsou nově navrženy dva středové ochranné ostrůvky pro pěší a to pro přechod pro chodce a místo určené pro přecházení, na něž budou nově navazovat chodníkové plochy, které budou napojeny na stávající chodníkové plochy.
Stávající odvodnění bude zachováno a doplněno o nové uliční vpusti pro odvodnění do stávající dešťové kanalizace. Část dešťové kanalizace bude stranově přeložena do osy jízdního pruhu silnice v dl. 75m.
Stávající sjezdy budou stavebně a šířkově upraveny s ohledem na připojení na III/3319.
Podél komunikace v obci Kostomlaty nad Labem je nově navrženo veřejné osvětlení podél sběrné komunikace a to v celém úseku intravilánu obce včetně nové vjezdové brány do obce Kostomlaty nad Labem a to pomocí nových stožárů VO včetně CYKY kabelů uložených do kabelové chráničky. Sloupy VO jsou navrženy s LED osvětlením dle TKP 15. V rámci nasvětlení jsou navržena i nasvětlení nového přechodu pro chodce pomocí dvojice přechodových svítidel s bílým odstínem a míst určených pro přecházení s dvojicí přechodových svítidel se žlutým odstínem. Kabely CYKY jsou nově navrženy v souběhu se silničními obrubníky, ale i jako příčné přechody přes silnici III. třídy a to na třech místech.
V km 0,33915 je výměna stávajících trub silničního propustku a to pomocí betonových trub DN1200 včetně nových ŽB čel s předsazenou římsou. Součástí stavební úpravy je i zpevnění toku pomocí lomového kamene a betonového prahu.
Stávající podzemní vedení CETIN (optické) bude vlivem osazení nových obrubníků stranově posunuto do zeleného pásu mezi obrubníkem a chodník a to v souběhu s novým kabel VO včetně uložení do kabelové chráničky.
Stávající STL vedení, u kterého dojde k vysazení zpevněných ploch na toto vedení, bude uloženo do ocelové ochranné trubky DN160.
Místo plnění:
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)
Kontakt: Bc. Lukáš Balog
email: lukas.balog@ksus.cz
tel: 778 531 990
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: bez výzvy v E-ZAK
Datum předložení nabídky: 02.05.2022 09:00
Datum zahájení: 29.03.2022 23:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: