Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Nákup ICT vybavení “ – VOŠ, SPŠ a JŠ Kutná Hora
Druh veřejné zakázky: Dodávky
Stručný popis předmětu: Předmětem této veřejné zakázky jsou dodávky ICT vybavení pro školské zařízení ke zvýšení kvality výuky v technických oborech, které jsou detailně specifikovány v položkovém rozpočtu v přílohách č. 5 – 7 zadávací dokumentace.
Výsledkem zadávacího řízení bude uzavření Kupní smlouvy pro každou část této veřejné zakázky s jedním (1) vybraným dodavatelem, tzn. zadavatel na každou část této veřejné zakázky (A – C) uzavře kupní smlouvu s jedním vybraným dodavatelem v každé části veřejné zakázky, který je povinen dodat veškeré vybavení, které zadavatel požaduje dodat pro příslušnou část veřejné zakázky.

Zadavatel v případě notebooků požaduje předložení certifikátu Energy Star nebo jiného dokumentu (prohlášení o shodě, zkušební protokol aj.) prokazujícího dosažení požadovaných hodnot normy Energy Star (nebo rovnocenné) nebo certifikát o udělení ekoznačky či produktový list s uvedením této ekoznačky (a to v českém jazyce).
Zadavatel v případě notebooků zároveň požaduje předložení certifikátu TCO nebo jiného dokumentu, jenž bude prokazovat dosažení hodnot stanovených normou TCO (nebo rovnocennou).
Nesplnění výše uvedených technických požadavků bude důvodem k vyloučení účastníka ze zadávacího řízení.
Zadavatel požaduje, aby Dodavatel v rámci své nabídky předložil kompletní technický popis ICT vybavení určeného k dodání (tj. přesné typové označení všech nabízených položek). Dodavatel tento popis zpracuje ve struktuře a způsobem, který Zadavateli umožní posouzení splnění požadavků, jež Zadavatel stanovil v této Zadávací dokumentaci.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)
Kontakt: Zadavatele v celém zadávacím řízení zastupuje jeho zřizovatel (koná administrativní úkony v zadávacím řízení), kterým je:
Středočeský kraj, se sídlem: Zborovská 11, Praha 5 – Smíchov, PSČ: 150 21, IČO: 708 91 095
Bc. Dana Rylichová, Odbor krajského investora,
Krajský úřad Středočeského kraje,
e-mail: rylichovad@kr-s.cz  +420 257 280 199

Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: bez výzvy v E-ZAK
Datum předložení nabídky: 20.05.2021 10:00
Datum zahájení: 14.04.2021 17:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: