Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: III/24019 od křižovatky III/24022 směr Neuměřice
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních prací a poskytnutí souvisejících dodávek a služeb spočívajících v provedení stavby „III/24019 od křižovatky III/24022 směr Neuměřice“ (dále též jen „stavba“ nebo „dílo“).
Záměrem akce je oprava silnice č. III/24019 o výměře 6636 m2 (délka úseku 1106 m, prům. šířka 6,00 m). Technologie opravy spočívá v frézování živičných vrstev v tl. 50 mm, které bude provedeno pouze v intravilánu obce, dále výšková úprava povrchových znaků (šachty, vpusti atd.), vyrovnávka obalenou směsí v celém úseku, obrusná vrstva ACo 11 v tl. 50 mm včetně spojovacího postřiku, ošetření spár v místě napojení obrusných vrstev, VDZ, návrh-projednání a realizace DIO. V extravilánu obce je nutné odstranit navýšenou krajnici a zřídit v šíři 0,5 m krajnici novou.
Veškeré provedené práce budou dle platných norem ČSN, TP.
V případě úseku dotčeného frézováním bylo s odkazem na Vyhl. 130/2019 Sb. provedeno a vyhodnoceno zatřídění jednotlivých asfaltových vrstev. V rámci intravilánu bude provedeno odfrézování celého úseku, v případě extravilánu dojde pouze na frézování tzv. zápichu. Zatřídění frézovaných asfaltových směsí odpovídá hodnotám T-1 tj. vytěžený R-materiál není brán jako nebezpečný a bude v souladu se smlouvou o dílo odprodán Zhotoviteli.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)
Kontakt: Mgr. Sabina Kolocová
sabina.kolocova@ksus.cz
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: bez výzvy v E-ZAK
Datum předložení nabídky: 28.08.2020 10:00
Datum zahájení: 07.08.2020 11:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: