Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: III/0032, III/0037 Průhonice-Dobřejovice
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem plnění veřejné zakázky je provedení stavebních prací a poskytnutí souvisejících dodávek a služeb spočívajících v provedení stavby „III/0032, III/0037 Průhonice-Dobřejovice“ (dále též jen „stavba“ nebo „dílo“).

Předmětem dokumentace je oprava silnic III/0032 a III/0037. Celková délka úpravy u silnice III/0032 je 1 450 m, u silnice III/0037 1 031 m. Navrhuje se u silnice III/0032 sanace krajů vozovky, recyklace za studena na místě a oprava asfaltových vrstev vozovky. U silnice III/0037 je navržena oprava asfaltových vrstev vozovky a nova podkladní vrstva z kameniva stmeleného cementem, z důvodu velkého množství znaků inženýrských sítí v obci. Součástí je následná obnova vodorovného dopravního značeni, odstraněni nánosů z nezpevněných krajnic a pročištěni a oprava odvodňovacího zařízeni (vyčištěni příkopů a propustků). Trvale svisle dopravní značení bude vyměněno se zachováním sloupků a budou doplněny chybějící značky. Součástí akce není kácení jakékoliv zeleně ani přeložky inženýrských sítí. Stávající šířkové uspořádání komunikace se její opravou nemění. Nova ochranná pásma a chráněná území nejsou generována.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)
Kontakt: Mgr. Linda Matějíčková
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: bez výzvy v E-ZAK
Datum předložení nabídky: 07.08.2020 10:00
Datum zahájení: 01.07.2020 15:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: