Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: III/27229 Vinec, most ev.č. 27229-4
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem akce je rekonstrukce nevyhovujícího mostního objektu. U obou opěr i mezilehlých pilířů jsou patrny závady způsobené zejména průsaky dilatačními sparami (hloubková degradace betonu, separace sanačních vrstev od pokladu)U mezilehlých pilířů jsou pak na bocích obou patek trhliny, které jsou patrné způsobeny radiálními silami pod vrubovými klouby. Na nosné konstrukci jsou hojné průsaky, které způsobují následnou degradaci betonu.
Původní mostní konstrukce o třech polích tvoření ŽB roštem v 1. a 3. poli a přesypaným obloukem v 2. poli bude nahrazena novým mostním objektem o třech polích tvořeném v 1. a 3. poli T nosníky a v 2. poli třemi ocelovými nosníky spojených spřahující deskou. Podpěry budou založeny na stávajících základech, které budou zesíleny mikropiloty.

SO 202 – Provizorní lávka přes řeku Jizeru
Provizorní lávky bude povodní straně mostu, délka konstrukce bude cca 75 metrů, šířka průchozího prostoru na lávce minimálně 1,5 metru, zábradlí minimálně 1,1 metru. Spodní hrana konstrukce bude umístěna nad úrovní hladiny Q100 – 235 m n. m. V korytě řeky nesmí být umístěny žádné provizorní podpěry.

SO 501 Provizorní přeložka kabelu CETIN
Kabel je veden v římse stávajícího mostu. Bude vyjmut a dočasně zavěšen na konstrukce provizorní lávky. Při provádění říms na nové nosné konstrukci bude kabel umístěn do dělené chráničky v římse.

Přeložka není předmětem dokumentace a CETIN si přeložení zajistí sám.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)
Kontakt: Mgr. Sabina Kolocová
sabina.kolocova@ksus.cz
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: bez výzvy v E-ZAK
Datum předložení nabídky: 31.07.2020 10:00
Datum zahájení: 24.06.2020 19:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: