Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: III/27922, most ev.č. 27922-2 přes řeku Jizeru před Loukovem
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je odstranění (demolice) původního mostního objektu a výstavba nového silničního mostu tvořeného ocelovou nosnou konstrukcí typu Langerův trám (hlavní nosník podporovaný obloukem pomocí tyčových závěsů, bez horního ztužení s dolní spřaženou ocelobetonovou mostovkou). Založení spodní stavby bude provedeno hlubinně na velkoprůměrových pilotách a na mikropilotách. Most převádí komunikaci III.třídy přes řeku Jizeru a rekonstrukce bude prováděna za plné uzavírky provozu, dle platné projektové dokumentace v souladu se stavebním povolením. Součastí zakázky je také provedení DIO. V rámci stavby mostu musí být přeloženy inženýrské sítě. Úprava obecní kanalizace (SO 301) je součástí zakázky. Překládku kabelu CETIN provádí správce této sítě na základě smlouvy o provedení překládky uzavřené se zadavatelem veřejné zakázky. Povinností zhotovitele veřejné zakázky je koordinace přeložky kabelu CETIN (SO 401) se stavbou mostu k zajištění dodržení lhůty dodání díla.

Likvidace vytěženého kovového materiálu ( ocelová konstrukce určená k demolici a další případné souvisejí kovové části z vybavení mostu vytěžené na staveništi) – se řídí Smlouvou o dílo s následujícím postupem:
a) Zhotovitel je povinen vytěžený kovový materiál (ocelovou konstrukci určenou k demolici a další případné související kovové části z vybavení mostu vytěžené na staveništi) odevzdat jménem objednatele* do sběrny surovin. *(předloží ve sběrně surovin iniciály objednatele a číslo účtu objednatele, na který bude poukázána platba za odevzdaný materiál)
b) Zhotovitel je povinen předat objednateli vážní lístek s uvedením hmotnosti odevzdaného kovového matriálu a s uvedením částky za vykupovaný materiál, potvrzený provozovatelem sběrny surovin. Zároveň je zhotovitel povinen informovat provozovatele příslušné sběrny surovin, aby platba na účet objednatele byla poukázána až po zaslání fakturace, kterou vystaví a zašle objednatel provozovateli sběrných surovin.

Přeložky inženýrských sítí - V rámci stavby mostu musí být přeloženy inženýrské sítě. Úprava obecní kanalizace (SO 301) je součástí zakázky. Překládku kabelu CETIN provádí správce této sítě na základě smlouvy o provedení překládky uzavřené se zadavatelem veřejné zakázky. Povinností zhotovitele veřejné zakázky je koordinace přeložky kabelu CETIN (SO 401) se stavbou mostu k zajištění dodržení lhůty dodání díla. Z toho důvodu je v soupisu prací u SO 401 jediná položka – koordinace.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)
Kontakt: Mgr. Kolocová Sabina
sabina.kolocova@ksus.cz
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 02.09.2019 10:00
Datum zahájení: 26.06.2019 10:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: