Veřejná zakázka: Část 2 - Modernizace toalet části 1S a umístění schodišťových plošin

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 3031
Jedná se o část veřejné zakázky: VOŠ a SZeŠ Benešov – výstavba hnojiště, modernizace odborných učeben a sociálního zázemí v hlavní budově školy vč. zajištění bezbariérovosti a zabezpečení areálu školy - opětovné vyhlášení

Název a popis předmětu

  • Název: Část 2 - Modernizace toalet části 1S a umístění schodišťových plošin

Stručný popis předmětu:
Jedná se o modernizaci dívčích a chlapeckých toalet, které se nacházejí v přízemí a prvním patře hlavní budovy školy. Tato modernizace zahrnuje dispoziční změnu toalet - vybourání příček, vybourání průchodu pro bezbariérové WC, stavba nových příček a vybudování bezbariérového WC s vlastním vstupem, instalace dlažeb a obkladů a nového sanitárního vybavení, výmalba. Řešena je i modernizace části suterénu v hlavní budově školy, kde se nachází šatny a sociální zázemí (toalety, sprchy) sloužící žákům před a po hodinách praxe jako zázemí pro převlékání a hygienu. Dále se jedná o umístění schodišťových plošin na schodiště v hlavní budově školy a přístupovém schodišti do budovy školní jídelny. Stavební práce zahrnují především odstranění stávajícího vybavení šaten a sanitární techniky, pokládku dlažby a obkladů, které předcházejí nutné úpravy povrchů, instalace sanitárního zařízení, výmalba, dodávka vybavení převlékáren (šatní skříňky, lavičky). Další částí je pak osazení dvou schodišťových plošin.
Stavba bude provedena podle projektové dokumentace (dále také „PD“), která je součástí příloh této zadávací dokumentace.


Předpokládaná hodnota

  • 2 602 956 Kč bez DPH

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky