Veřejná zakázka: Část 1 - Hnojiště – Pomněnice

Informace o části veřejné zakázky

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 3030
Jedná se o část veřejné zakázky: VOŠ a SZeŠ Benešov – výstavba hnojiště, modernizace odborných učeben a sociálního zázemí v hlavní budově školy vč. zajištění bezbariérovosti a zabezpečení areálu školy - opětovné vyhlášení

Název a popis předmětu

  • Název: Část 1 - Hnojiště – Pomněnice

Stručný popis předmětu:
Jedná se o výstavbu objektu hnojiště sloužícího jako mezisklad pro skladování chlévské mrvy od chovu koní. Bude umístěno v zázemí praktického vyučování na Pomněnicích, a to za stávající jízdárnou. Součástí stavby je i vybudování manipulační plochy a příjezdové komunikace, která bude napojena na stávající místní komunikaci. Součástí hnojiště tvoří podzemní prefabrikovaná jímka, která je součástí manipulační plochy hnojiště. Stavební práce zahrnují výkopy pro hnojiště a jímku, pro chodníky, komunikace a propustky. Dále bude proveden štěrkový podklad, těleso propustko, osazena jímka a osazeny silniční obrubníky. Budou provedeny podkladové skladby - podkladní betony, hydroizolační opatření a vrchní betonové plochy. Na závěr bude proveden finální asfaltový kryt ploch hnojiště, manipulační plochy a komunikace, na chodník bude položena zámková dlažba.
Stavba bude provedena podle projektové dokumentace (dále také „PD“), která je součástí příloh této zadávací dokumentace.


Předpokládaná hodnota

  • 1 388 563 Kč bez DPH

Položky předmětu

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky