Veřejná zakázka: III/1911 Modřovice - Chrást, III/1911 Chrást - Březnice a III/1761 Pročevily - Bubovice

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno
Zakázka byla zadána.
DBID: 12048
Systémové číslo: P23V00000664
Evidenční číslo zadavatele: VZ-163/23
Dle zákona: č. 134/2016 Sb.
Datum zahájení: 12.04.2023
Nabídku podat do: 03.05.2023 09:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: III/1911 Modřovice - Chrást, III/1911 Chrást - Březnice a III/1761 Pročevily - Bubovice
  • Druh veřejné zakázky: Stavební práce

Stručný popis předmětu:
Část 1 : Modřovice – Chrást: Rozsah prací je specifikován v položkovém rozpočtu. Odfrézování stávajícího živičného krytu v tl. 50 mm na začátku a konci úseku. Seřezání krajnic včetně naložení a odvozu na skládku, bude provedeno očištění, vyrovnávka ACO, spojovací postřik a pokládka ACO 11+ v tl. 50 mm pokládka bez středové spáry. Proříznutí a zalití spár, zřízení krajnice, návrh a projednání včetně realizace DIO celková uzávěra. Využití R-materiálu do asfaltových směsí je povoleno v souladu s platnou ČSN a TP.
Veškeré provedené práce budou dle platných norem ČSN, TP.

Část 2: Chrást – Březnice: Odfrézování stávajícího živičného krytu v tl. 50 mm v obci, vjezd skládka, konec napojení a dofrézování malou frézou včetně dobourání v obci okolo domů, druhá položka v rozpočtu . Seřezání krajnic včetně naložení a odvozu na skládku, bude provedeno očištění, vyrovnávka ACL 16, spojovací postřik a pokládka ACO 11+ v tl. 50 mm v celé šíři, bez středové spáry. Zalití příčných a podélných trhlin, návrh a projednání včetně realizace DIO. Využití R-materiálu do asfaltových směsí je povoleno v souladu s platnou ČSN a TP. Veškeré provedené práce budou dle platných norem ČSN, TP.

Část 3: Pročevily – Bubovice: Odfrézování stávajícího živičného krytu v tl. 40 mm, začátek, průtah samotou a obcí Bubovice. Dojde k očištění krajů vozovky, vyčištění příkopů, zametení, spojovací postřik, vyrovnávka ACL 11+ 416+ 5 cm, pokládka ACO 11 v tl. 50 mm v celé šíři, bez středové spáry a zřízení krajnice-štěrkodrť. Odfrézování a zalití příčné a podélné spáry. Provedení návrhu a projednání včetně realizace DIO pokládka bez středové spáry. Využití R-materiálu do asfaltových směsí je povoleno v souladu s platnou ČSN a TP. Veškeré provedené práce budou dle platných norem ČSN, TP. Podrobná specifikace předmětu díla a podmínek jeho provádění je obsažena v této ZD a zejména v v technické specifikaci, která tvoří přílohu č. 1 této ZD, v soupisu prací s výkazem výměr, který tvoří přílohu č. 2 této ZD, jakož i v závazném návrhu smlouvy na plnění veřejné zakázky, který tvoří přílohu č. 3 této ZD. Dílo bude provedeno v souladu s požadavky a podmínkami stanovenými v těchto dokumentech.

Druh zadávacího řízení, předpokládaná hodnota

  • Druh řízení: zjednodušené podlimitní řízení
  • Režim veřejné zakázky: podlimitní
  • Předpokládaná hodnota: 24 782 601 Kč bez DPH

Místo plnění

  • Středočeský kraj

Zadavatel

  • Úřední název: Krajská správa a údržba silnic Středočeského kraje, příspěvková organizace
  • IČO: 00066001
  • Poštovní adresa:
    Zborovská 81/11
    15000 Praha
  • Id profilu zadavatele ve VVZ: 629632

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky