Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: II/276 Bělá pod Bezdězem, mosty ev.č. 276–001 a 276-002 přes rokli v obci Bělá pod Bezdězem
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je demolice 2 stávajících nevyhovujících mostů ev.č. 276-001 a 276-002 v Bělé pod Bezdězem a jejich náhrada novými objekty. Most 276-001 bude nahrazen rámovým mostem o délce přemostění 3m, most 276-002 pak rámovým propustkem o délce přemostění 1,2m. PD na každý most byla připravována samostatně, z důvodu nutnosti provést opravu obou objektů najednou byla realizace opravy sloučena do této jedné akce.

Most 276-001 - Demolice mostu bude provedena těžkou bourací technikou, pro bourání je potřeba, aby měl bourací stroj dosah větší než 9m a nehrozilo jeho zavalení stávajícím násypem. Zakazuje se provádět hlavní demoliční práce lehkou bourací technikou.
Nový rámový most bude založen plošně. Nosná konstrukce je železobetonový uzavřený přesypaný rám. Šířka vozovky na mostě je 8,0m. Viditelná šířka říms je 0,8m, jelikož se jedná o atypické římsy, které se realizují u násypů z vyztužených zemin, velká část římsy je i pod vozovkou. Římsy jsou celomonolitické, výška obrubníků nad vozovku je 150mm. Izolace je celoplošná pásová asfaltová. Příčný sklon vozovky na mostě je jednostranný 4,0%. Sklon říms je 4,0% k vozovce. Podélný sklon mostu je 2,80%. Na obou římsách osazeno mostní ocelové zábradelní svodidlo úrovně zadržení H2. Vše bude provedeno na základě PD zpracované firmou 4roads s.r.o., vydaného Stavebního povolení a ostatních souvisejících norem a předpisů. Stavba není v PD členěna na jednotlivé SO , je uváděna jako SO 276-001 – Most přes rokli za obcí Bělá pod Bezdězem.


Most 276-002 – Po provedení demolice stávajícího mostu bude nový rámový propustek založen plošně. Nosnou konstrukci propustku tvoří železobetonový rám. Výška rámu je 3.821m resp. 4.584m. Šířka rámu je 2.0 m, světlost 1.2 m. Tloušťka stěn je 0.4 m. Tloušťka horní desky je proměnná, uprostřed je 0.4 m a horní povrch je střechovitě skloněn pod 5%. Čelo propustku je o 0.1 m předsazeno před lícní tvarovky. V koruně násypu bude vybetonovaná úhlová zídka pro zakotvení říms. Odvodnění a izolace nosné konstrukce propustku včetně rubu rámu nad drenáží bude provedeno celoplošnou izolací z NAIP. Ochrana izolace bude provedena pomocí geotextilie, pod římsami bude ochrana provedena pomocí izolačního asfaltového pásu s kovovou vložkou .

Nad propustkem na betonové desce a navazujícím násypu je navržená průběžná silniční vozovka ve skladbě dle PD . Nové římsy budou monolitické železobetonové kotvené do železobetonové desky. Na římsách bude osazeno zábradelní svodidlo se svislou výplní se stupněm zadržení H2. Vše bude provedeno na základě PD zpracované firmou PONTEX s.r.o., vydaného Stavebního povolení a ostatních souvisejících norem a předpisů. Stavba je členěna na následující rozhodující SO : SO 000 – Vedlejší a ostatní náklady , SO 001 – Demolice , SO 181 – DIO, SO 201 – Propustek

V rámci této akce bude provedena i výměna obrusné vrstvy vozovky mezi mosty.
Lokálně dle potřeby zjištěné při výměně bude provedena případná oprava ložné vrstvy.

Součástí zakázky je zajištění DIO.
Místo plnění: Středočeský kraj
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)
Kontakt: Mgr. Adam Jasz
email: adam.jasz@ksus.cz
tel.: +420 607 020 734
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: bez výzvy v E-ZAK
Datum předložení nabídky: 14.03.2023 10:00
Datum zahájení: 15.02.2023 22:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: