Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: III/24427 Byšice, most ev.č. 24427-2 přes potok za obcí Byšice
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je demolice stávajícího nevyhovujícího železobetonového mostu a výstavba nového železobetonového rámového mostu založeného na pilotách. Základové poměry pro danou stavbu byly klasifikovány jako málo příznivé, proto je třeba piloty vrtat v předstihu před výkopem stavební jámy za stávajícími opěrami z úrovně komunikace. V opačném případě je nebezpečí zaboření vrtné soupravy. Při provádění pilot je nutno zajistit zhotovitelem odborný dozor zodpovědného geologa, který provede převzetí základové spáry.
Nosná konstrukce mostu je tvořena železobetonovým rámem, tloušťka desky je proměnná 350-500mm, kolmá světlost otvoru nového mostu bude 5,8m. Odvodnění a izolace nosné konstrukce bude provedeno celoplošnou izolací z NAIP. Ochrana izolace na mostovce bude provedena z MA, izolace pod římsami bude chráněna přídavným pásem NAIP. Vozovka na mostě je živičná třívrstvá, jednostranného příčného sklonu 2,5%, šířky 6,5m. Římsy jsou železobetonové a je do nich osazeno svodidlové zábradlí.
Součástí výstavby mostu je i provedení rekonstrukce vozovky v úseku cca 29 m, odláždění koryta potoka pod mostem ukončeného betonovým prahem, úpravu koryta strouhy od Kojovic a zajištění DIO. V rámci stavby budou také pokáceny 3 stromy na návodní straně mostu a provedena náhradní výsadba 3ks nových stromků – lípy srdčité. Vše bude provedeno na základě PD zpracované firmou Apis s.r.o., vydaného Stavebního povolení a ostatních souvisejících norem a předpisů. Stavba je členěna na následující rozhodující SO : SO 001 – Demolice mostu ev.č. 24427-2 Byšice, SO 101- Komunikace, SO 102 – DIO, SO 201 – Most ev.č. 24427-2 Byšice.
Místo plnění: Středočeský kraj
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)
Kontakt: Bc. Josef Tesař
josef.tesar@ksus.cz
702 010 794
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: bez výzvy v E-ZAK
Datum předložení nabídky: 31.01.2023 09:00
Datum zahájení: 04.01.2023 10:44
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: