Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: II/201 Běleč, rekonstrukce mostu ev.č. 201-004 přes potok Vuznice
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem zakázky je demolice stávajícího železobet. deskového mostu a stavba nového mostu. Nový most bude postaven jako jednopolová, železobetonová, rámová, monolitická konstrukce. Rozpětí mostu je 5,6m, délka mostu 12,0m a šířka N.K. je 8,5m. Mostovka je desková, s náběhy. Založení hlubinné, na pilotách, prům. 0,6m, délky 6,0m. Po obou stranách mostu budou železobet. mostní římsy. Zádržný na mostě systém tvoří zábradelní svodidla, která pokračují svodidly v předpolí. Koryto potoka pod mostem bude opevněno lomovým kamenem do betonu. Cca 3 – 4m před čely mostu budou v korytě příčné železobet. prahy. Po obou stranách, před římsami mostu jsou navrženy skluzy pro dešťovou vodu z betonových tvarovek. Na pravé straně, před mostem, ve směru staničení bude betonové revizní schodiště. Práce budou zahrnovat i rekonstrukci náspu a povrchu silnice II/201 v délce cca. 90m, po obou stranách mostu. Most je dle platných norem, TP, TKP a dle ČSN EN 1991-2 navržen na skupinu pozemních komunikací 1 pro zatížení vozidlem LM 1.
Pro předání díla dodá zhotovitel závěrečnou zprávu, zaměření skutečného provedení stavby, protokoly zkoušek dle KZP a DSPS. Pro realizaci prací zajistí zhotovitel RDS, DIO a Stanovení přechodné úpravy provozu na p.k.
Místo plnění: Středočeský kraj
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)
Kontakt: Bc. Josef Tesař
josef.tesar@ksus.cz
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: bez výzvy v E-ZAK
Datum předložení nabídky: 10.03.2022 09:00
Datum zahájení: 03.02.2022 15:37
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: