Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: III/2769 Kosmonosy, most ev. č. 2769-1 přes dálnici D10 u Kosmonos
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Most ev. č. 2769-1 se nachází v extravilánu mezi obcemi Kosmonosy a Horní Stakory. Most převádí silnici III/2769 přes dálnici D10. Stavba zahrnuje kompletní výměnu mostní konstrukce včetně rozšíření pro budoucí převedení cyklostezky (rozšíření násypových svahů, výstavba opěrné zdi) a opravu vozovky na předpolích. Jedná se o náhradu stávajícího třípolového silničního mostu novým třípolovým mostem. Rozsah nové konstrukce je podobný konstrukci původní, šířka mostu byla zvětšena pro budoucí převedení cyklostezky na jeho pravé římse. Polohové i výškové řešení převáděné komunikace je prakticky shodné se stávajícím stavem. Překračovaná komunikace zůstává beze změn. Nová konstrukce má menší délku přemostění a větší délku pole, kterým překračuje dálnici D10. Využití dotčených pozemků, na kterých se stavba nachází, se stavbou nemění a zůstává shodné se stávajícím stavem. Součástí plnění je 1. mostní prohlídka.

Zhotovitel je povinen koordinovat svou stavbu s přeložkami inženýrských sítí, kterou budou provádět dodavatelé správců těchto sítí vlastními kapacitami.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)
Kontakt: Bc. Josef Tesař
josef.tesar@ksus.cz
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 27.07.2021 10:00
Datum zahájení: 07.05.2021 08:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: