Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Rekonstrukce osvětlení prostor
Druh veřejné zakázky: Dodávky
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je dodávka a montáž výstavního osvětlení v objektu Galerie Středočeského kraje, příspěvková organizace v Kutné Hoře. Navrhované řešení zahrnuje osvětlení výstavních expozic ve 3.NP a odpočinkových prostorů. Stávající energeticky náročné světelné zdroje budou demontovány. Nové řešení zahrnuje svítidla s integrovanou LED technologií a manuální regulací intenzity světla pro každé svítidlo. Svítidla budou osazena v tříokruhových proudových lištách.
Dodaná svítidla a příslušenství určená k zapojení do lišt musí být kompatibilní a plně funkční s lištovým systémem, který je již v galerii nainstalován (lišta s el. vedením 3x16A, 230 V).

Důležitým prvkem je také, aby nová svítidla byla vzhledově stejná jako LED svítidla současně používaná v expozici. Požadujeme, aby optické prvky pro změnu charakteru svícení a příslušenství svítidel bylo plně kompatibilní s již instalovaným LED osvětlením.

Součástí zadávací dokumentace je Kniha svítidel. Kniha svítidel neuvádí referenční výrobky, nýbrž pouze hodnotové, slovní a informační požadavky na expoziční svítidla.
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)
Kontakt: Bc. Lucie Szilagyiová, DiS.
szilagyiova@kr-s.cz
tel.: 257 280 516
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: bez výzvy v E-ZAK
Datum předložení nabídky: 22.02.2021 10:00
Datum zahájení: 29.01.2021 08:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: