Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Upřesnění výsledku zadávacího řízení
Rámcová dohoda: Ne
Příkazní smlouva: Ne
Název, druh a popis předmětu
Název: Zřízení vodorovného dopravního značení, bezpečnostní prvky
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem díla je realizace vodorovného dopravního značení, bezpečnostních prvků a odstraňování jejich závad na silnicích II. a III. třídy a realizace integračních opatření pro cyklistickou dopravu na silnicích II. a III. třídy na území Středočeského kraje. Realizace vodorovného dopravního značení bude prováděna za pomocí barvy a strukturálního plastu v závislosti na jednotlivém pokynu zadavatele. V oblasti cyklodopravy se jedná o realizaci vyhrazených jízdních pruhů pro cyklisty včetně doprovodného svislého dopravního značení, ochranných jízdních pruhů pro cyklisty a piktogramových koridorů, vše v souladu s TP 179. Účelem této veřejné zakázky je zvýšení bezpečnosti provozu a zlepšení komfortu jízdy na pozemních komunikacích.

Další informace:
Zadavatel výslovně upozorňuje, že vybraný Účastník musí být v rámci předmětu veřejné zakázky připraven plnit samostatně dle potřeb Zadavatele i drobná plnění (např. samostatně jeden přechod). Zadavatel dále výslovně upozorňuje, že neumožní odstraňování bezpečnostních prvků jinou než nedestruktivní metodou (tj. zejména odstraněním tlakovou vodou či brokováním).

Jedná se o Rámcovou smlouvu s jedním účastníkem bez obnovení soutěže (minitendru). Jednotlivé plnění bude realizováno na základě dílčích objednávek. Celková cena rámcové smlouvy je pevná a odpovídá předpokládané hodnotě zakázky. Smlouva bude uzavřena na dobu 48 měsíců ode dne účinnosti Smlouvy nebo do vyčerpání celkové částky odpovídající předpokládané hodnotě zakázky, podle toho, která skutečnost nastane dříve. Objednatel je zejména oprávněn v průběhu trvání Smlouvy jednotlivé práce a služby i častěji, resp. ve větším množství, než je uvedeno v Ceníku, nebo naopak nevyčerpat předpokládanou četnost či množství jednotlivých prací a služeb, jak je uvedena v Ceníku, a to v závislosti na klimatických podmínkách, resp. na aktuálních potřebách Objednatele.
Místo plnění: Středočeský kraj
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)
Kontakt: Bc. Josef Tesař
josef.tesar@ksus.cz
702 010 794
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: otevřené řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: oznámením do VVZ
Datum předložení nabídky: 08.04.2024 09:00
Datum zahájení: 04.01.2024 13:49
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: