Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: III/1247 Miličín od kř. I/3 – hranice kraje – PD
Druh veřejné zakázky: Služby
Stručný popis předmětu: Jedná se o rekonstrukci komunikace III. třídy v rozsahu od napojení na mezinárodní silnici I/3 v Miličíně na hranice Středočeského kraje přes městys Miličína osady Záhoří u Miličína a Petrovice u Miličína.
Silnice je v těchto úsecích v nevyhovujícím technickém stavu. Vykazují značné poruchy – vysprávky, podélné, příčné a mozaikové trhliny, drobné i větší výtluky, místy deformace (zejména olamování okrajů vozovky). Předpokládá se rekonstrukce vozovky, která bude mít dopady i do podkladních vrstev (např. recyklace, sanace). Stav komunikací podle systému hospodaření s vozovkou CleVera zde není proveden. Nejzávažnější situace s ohledem na stav komunikace je v průjezdním úseku silnice III/1247 v Miličíně, kde je v úseku cca 950 m tvořen povrch komunikace žulovými kostkami, které s ohledem na zvýšenou intenzitu dopravy a zatížení vykazují podélné a příčné deformace, prolákliny a propady.
Lokalita se nachází ve Středočeském kraji na rozhraní s Krajem Jihočeským na oblasti Benešov, CSM Sedlec-Prčice. Komunikace III/1247 tak tvoří důležitou spojnici mezi oběma kraji a to zejména v případech uzavření D3 nebo silnice I/3. Projektová dokumentace je předpokládána v rozsahu DUSP/PDPS, včetně DIO dle stavebního zákona č. 183/2006 Sb. v platném znění, vyhlášky č. 146/2008 Sb. o projektové dokumentaci dopravních staveb, s vyhotovením průzkumu inženýrských sítí, projekčním zpracováním případných přeložek těchto sítí (vč. smlouvy se správcem), zajištěním územního rozhodnutí a stavebního povolení a výkon autorského dozoru (AD), při dodržení platných ČSN, TKP a TP.
Místo plnění: Středočeský kraj
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)
Kontakt: Jméno: Dagmar Drozenová
telefon: +420 601 110 419
e-mail: dagmar.drozenova@ksus.cz
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: bez výzvy v E-ZAK
Datum předložení nabídky: 25.08.2023 10:00
Datum zahájení: 07.08.2023 11:46
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: