Formulář E01 - Opravný interní formulář k veřejné zakázce

Název formuláře Opravný interní formulář k veřejné zakázce



Zobrazení veřejné zakázky

Název, druh a popis předmětu
Název: Odborné učebny pro instalatéry
Druh veřejné zakázky: Stavební práce
Stručný popis předmětu: Předmětem veřejné zakázky je rekonstrukce odborných učeben instalatérů v prostorách – Střední odborné učiliště, Hubálov 17, Loukovec, Hubálov 17, 294 11 Loukov u Mnichova Hradiště.
V prvním nadzemním podlaží čp. 22 bude vybudována denní místnost, šatny a sociální zázemí pro žáky. Ve druhém nadzemním podlaží budou vybudovány 2 odborné učebny pro žáky oboru instalatér s kabinetem a sociálním zázemím. V budově je třeba provést výměnu odpadů, rozvodů vody, realizovat stavební úpravy interiéru - vyzdění příček sociálních zařízení, vnitřní omítky, osazení zárubní, obložení stěn keramickými obklady, položení dlažby, novou elektroinstalaci a osvětlení, topení, výměnu oken a dveří, položení podlahových krytin, výmalby. Pro zabezpečení vybavení bude v objektu instalováno zabezpečovací zařízení s napojením na pult centrální ochrany. S ohledem na snížení energetické náročnosti objektu bude zateplena celá fasáda domu a půdní prostory, v učebnách instalováno nucené větrání s rekuperací. Ve 3. nadzemním podlaží bude rekonstruován školní byt 2+1 a kanceláře včetně sociálního zázemí pro vyučující s využitím pro školní poradenské pracoviště.
Shora uvedený a v technických podmínkách této ZD vymezený předmět veřejné zakázky je dále v této ZD označován též jako „Stavba“ či též „Dílo“.
Stavba bude provedena podle projektové dokumentace pro provádění stavby (dále také „PD“), která je součástí této zadávací dokumentace. Vybraný účastník bude povinen postupovat dle vydaných rozhodnutí správních orgánů, které souvisejí s předmětem veřejné zakázky. Veškeré podmínky, práva a povinnosti v rámci realizace veřejné zakázky jsou uvedeny v návrhu Smlouvy o dílo, který je přílohou č. 3 této ZD.

Prohlídka místa plnění: 11.08.2023 v 11:00.
Místo plnění: Mladá Boleslav
Adresa kontaktního místa
Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na: prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK (https://zakazky.kr-stredocesky.cz)
Kontakt: BRODEC & PARTNERS s.r.o., advokátní kancelář
se sídlem: Rubešova 162/8, Vinohrady, 120 00 Praha 2
IČO: 243 03 321
E-mail: zakazky@akbrodec.cz
Hodnota, dokumentace, zadávací řízení
Režim veřejné zakázky: podlimitní
Druh zadávacího řízení: zjednodušené podlimitní řízení
Elektronické podpisy:

Zadávací dokumentace: neomezený a přímý dálkový přístup
Kvalifikační dokumentace: žádná (resp. je součástí zadávací dokumentace)
Způsob zahájení: bez výzvy v E-ZAK
Datum předložení nabídky: 30.08.2023 10:00
Datum zahájení: 04.08.2023 23:00
Důvěrné informace:
Informace o zadání zakázky: