Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Realizace Programu rozvoje cestovního ruchu ve Středočeském kraji na období 2024–2030 - opakování
Odesílatel Gabriela Puršlová
Organizace odesílatele Středočeský kraj [IČO: 70891095]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 28.02.2023 10:43:47
Předmět Vysvětlení č.3

Zadavatel tímto sděluje následující vysvětlení zadávacích podmínek vztahující se k veřejné zakázce malého rozsahu na akci: „Realizace Programu rozvoje cestovního ruchu ve Středočeském kraji na období 2024–2030“:

Dotaz ze dne 24.2.2023
Zadavatel ve své Zadávací dokumentaci požaduje složení týmu z osob s dosaženým vysokoškolským vzděláním. V dokumentaci však nikde není uvedeno, zda se má jednat o nějaké specifické vzdělání např. se vztahem k cestovnímu ruchu nebo regionálnímu rozvoji, případně zda stačí jakékoliv vzdělání. Pokud stačí jakékoliv vzdělání, rádi bychom se dotázali, jak tento požadavek souvisí s kvalitou nabízeného plnění. Pokud stačí tento požadavek splnit tím, že se bude jednat např. o absolventa pedagogické fakulty se zaměřením na tělocvik, je dle našeho názoru požadavek irelevantní a bylo by dostačující požadovat prokázání zkušeností a praxe v oboru.

Odpověď na dotaz:
Zadavatel stanovil požadavek vysokoškolského vzdělání jako minimální parametr pro dva členy týmu, kterými uchazeč prokazuje technickou kvalifikaci. Zadavatel má za to, že z kontextu uvedených požadavků na splnění kvalifikace vyplývá, že požadovanou specializací vysokoškolského vzdělání těchto dvou členů týmu jsou zejména obory se zaměřením na cestovní ruch a/nebo veřejnou správu.

Zadavatel vzhledem k povaze dotazu neprodlužuje lhůtu pro podání nabídek. Tato zůstává do 2. 3. 2023 do 13 hod.