Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Příprava a realizace projektu zvukové rozšířené reality s názvem Vysoká – Říše zvuků
Odesílatel kozohorsky@antonindvorak.cz
Organizace odesílatele Památník Antonína Dvořáka ve Vysoké u Příbrami [IČO: 48956341]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 24.02.2022 08:45:41
Předmět Re: Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dotaz č.1
Tady se zjevně jedná o mýlku. Rozloha parku parku PAD je pouze 0,8
hektaru. Poptávaná služba bude tedy naopak zahrnovat i území mimo náš park. Náš park je možné dohledat v katastru nemovitostí (Vysoká u Příbramě, číslo LV 209, především parcely č. 396/1 a 397).

Dotaz č.2
Otázkou zpoplatnění aplikace se zadávací dokumentace nezabývá.
Očekáváme, že dodavatel v rámci výběrového řízení navrhne řešení, které bude mít na činnost PAD pozitivní dopad v marketingové či ekonomické rovině a bude mít vliv na růst návštěvnosti PAD. Zda to znamená aplikaci zpoplatnit či nikoli a jakým konkrétním způsobem by měla být aplikace zpoplatněna (zpřístupněna) necháváme v rámci výběrového řízení otevřené. Očekáváme, že dodavatel v rámci výběrového řízení navrhne řešení praktické pro zadavatele i pro budoucí uživatele z řad návštěvníků. Toto řešení může být součástí slovního popisu, který bude v rámci výběrového řízení hodnocen.

Dotaz č.3
Způsob distribuce aplikace mezi návštěvníky zadávací dokumentace přesně nedefinuje. Očekáváme, že dodavatel v rámci výběrového řízení navrhne řešení praktické pro zadavatele i pro budoucí uživatele z řad
návštěvníků. Toto řešení může být součástí slovního popisu, který bude v
rámci výběrového řízení hodnocen.

Mgr. Vojtěch Poláček
ředitel Památníku Antonína Dvořáka

Původní zpráva

Datum 23.02.2022 11:32:17
Předmět Žádost o vysvětlení zadávací dokumentace

Dotaz č.1
(K tomuto odstavci: Jednotlivé body by měly být umístěny v parku Památníku Antonína Dvořáka ale i v jeho širším okolí. Jedná se území o ploše do 0,7 km2, nejvzdálenější body od sebe budou vzdáleny nejvýše 1,5 km.)
Jak je patrně z map přístupných na internetu park Památníku Antonína Dvořáka má délku 4km a šířku 1,5km. Chápeme to správně, že se v zadávací dokumentaci nejedná o celý park, ale pouze o jeho malou část v okolí obce Vysoká u Příbramě?


Dotaz č.2
Pro tvorbu aplikace budeme používat různé frameworky a multiplatformní software u kterých cena licence se odvíjí od způsobu využití aplikace.
Proto bychom potřebovali vědět jestli tu aplikaci budete poskytovat návštěvníkům zadarmo nebo bude u toho nějaký poplatek?


Dotaz č.3
Budete chtít aby aplikace byla veřejně přístupná v Google Play a App Store nebo chcete šířit aplikaci mezi návštěvníky jinou cestou, tudíž budou postačující jenom .apk a .ipa soubory?