Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Procesní řízení ve vztahu k automatizaci a robotizaci interních agend KÚ
Odesílatel Michala Mácová
Organizace odesílatele Středočeský kraj [IČO: 70891095]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 04.11.2021 08:48:16
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace ze dne 4.11.2021

Vážení účastníci,
zadavatel Vám tímto oznamuje následující vysvětlení zadávací dokumentace:
Dotaz č.1
Mohl by zadavatel blíže specifikovat, jaké dokumenty na vstupu i výstupu mají být efektivně zpracovány elektronicky a automatizovaně, zda je požadováno jejich OCR vytěžování a kolik takových dokumentů je ročně přijímáno a kolik odesíláno (rozdělení na jednotlivé kategorie je vítáno)?
Odpověď:
• Bližší specifikace, jaké dokumenty mají být zpracovány na vstupu a výstupu jsou předmětem „analýzy procesů organizace“ v rozsahu 6 uvedených procesů/agend. Analýzu procesů organizace zadavatel poptává s odkazem na přílohu č. 6 Výzvy – technická část.
• OCR vytěžování není součástí předmětu plnění.
• Na základě provedené analýzy zadavatel očekává vytvoření či dodání SW nástrojů pro podporu automatizace procesů vč. zajištění plně elektronického oběhu dokumentu či integrace, a to na vstupu a výstupu. Zde zadavatel upřesňuje, že se jedná o cca 200 tis. dokumentů ročně (konkrétně jde o specifikaci příjmu a odesílání dokumentů v rámci organizace).

Dotaz č.2
Mohl by zadavatel blíže specifikovat, zdali je předmětem poptávaných služeb a dodávek i dodání nástroje pro tvorbu, správu a řízení oběhu formulářů (BPM)?
Odpověď:
Protože „business proces management“ (=BPM) neznamená pouze řízení oběhu formulářů, tak i dodání nástroje pro tvorbu, správu, řízení a oběh formulářů, jak „přesně“ specifikuje dodavatel ve svém dotazu není součástí předmětu zakázky. V této věci zadavatel odkazuje znovu na přílohu č. 6 Výzvy – technická část, kde je vymezen předmět zakázky vč. podrobného členění.