Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Nákup 15 KS notebooků, včetně licencí a instalací operačního systému, 20 ks myší a 10 Ks klávesnic
Odesílatel Kateřina Havelková
Organizace odesílatele Odborné učiliště, Praktická škola, Základní škola a Mateřská škola Příbram IV, příspěvková organizace [IČO: 00873489]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 10.11.2020 08:11:51
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace

Vážení uchazeči,
oznamujeme Vám tímto jménem zadavatele následující vysvětlení/doplnění zadávací dokumentace:

Dotaz:
V zadávací dokumentaci mimo jiné uvádíte požadavek na SW vybavení takto:
operační systém: poslední verze operačního systému Microsoft umožňující instalaci a použití stávajících aplikací potřebných pro výuku, t.j. např. MS Office, Office 365.
Předpokládáme tedy, že požadujete nový, nepoužitý operační systém Windows (kde použití jiného operačního systému by znamenalo další náklady na související softwarové aplikace a školení uživatelů) v české lokalizaci a v nejaktuálnější verzi, jehož pravost je garantovaná a u výrobce ověřitelná?


Odpověď:

Ano, zadavatel požaduje nový, nepoužitý operační systém Windows v české lokalizaci a v nejaktuálnější verzi, jehož pravost je garantovaná a u výrobce ověřitelná.


Dotaz:
Dále předpokládáme, že požadujete trvalou licenci nového, nepoužitého kancelářského balíku MS Office (kde použití jiného kancelářského balíku by znamenalo další náklady na školení uživatelů) v české lokalizaci a v nejaktuálnější verzi obsahující min. textový editor, tabulkový procesor, poštovního klienta, aplikaci pro prezentace atd.), jehož pravost je garantovaná a u výrobce ověřitelná?

Odpověď:
Ano, zadavatel požaduje trvalou licenci nového, nepoužitého kancelářského balíku MS Office v české lokalizaci a v nejaktuálnější verzi obsahující min. textový editor, tabulkový procesor, poštovního klienta, aplikaci pro prezentace atd.), jehož pravost je garantovaná a u výrobce ověřitelná.

S pozdravem