Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení PD – Výměna el. rozvodů - dílny
Odesílatel Kateřina Havelková
Organizace odesílatele Odborné učiliště, Praktická škola, Základní škola a Mateřská škola Příbram IV, příspěvková organizace [IČO: 00873489]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 13.10.2020 10:13:52
Předmět Vysvětlení / Doplnění zadávací dokumentace

Vážení uchazeči,
oznamujeme Vám tímto jménem zadavatele následující vysvětlení/doplnění zadávací dokumentace:
Dotaz:
Žádáme o bližší určení prostorového rozsahu díla (situace, schéma objektu, atd).

Odpověď:
Jedná se o prostor dílen - objekt, který se skládá ze tří obdélníkových částí – SO1 – sociální zařízení, učebny, kanceláře a jídelna, o rozměrech 22,24 m x 39,04 m. Objekt SO2, kde se nacházejí montážní a zámečnické dílny je o rozměrech 43,94 x 37,18 m a stavební objekt SO3 slouží jako elektrodílna a soustružna o rozměrech 48,64 x 18,78 m. Objekty jsou navzájem propojeny, tvoří tvar písmena „T“, a celková plocha zastavěného objektu je 3471 m2. Bližší informace o prostoru získáte prohlídkou místa plnění, která je uvedena v čl. 9 výzvy.

Dotaz:
Žádáme o bližší určení technologie požadované k obnově – pouze rozvody NN, nebo také slaboproudy? Jaké?
Odpověď:
Jedná se o silnoproudé rozvody, hlavní domovní rozvody, umělé osvětlení, nouzového osvětlení, elektroinstalace, slaboproudé rozvody (jednotný čas, datové rozvody, anténní).
Dotaz:
V návrhu SoD je položka řešení majetkoprávních vztahů a počítána na jednotlivé smlouvy. Jaké majetkoprávní vztahy předpokládá zadavatel v rámci objektu? Nebo se jedná i o venkovní trasy?
Odpověď:
Zadavatel uvádí, že v rámci projekčních prací může nastat potřeba řešení venkovních tras, z tohoto důvodu je uvedena položka majetkoprávní vztahy.

Dotaz:
Návrh SoD v bodě 2.1 uvádí rozdílný název akce, prosíme o upřesnění.
Odpověď:
V bodě 1.2 návrhu SoD došlo k administrativní chybě.
Zadavatel zveřejní aktualizované znění návrhu SoD, kde nové znění bodu je: Účelem díla je zpracování PD pro provedení akce „Odborné učiliště, Praktická škola, Základní škola a Mateřská škola Příbram IV, příspěvková organizace – PD- Výměna el. rozvodů – dílny“ (dále jen „Stavba“) a provedení všech nezbytných kroků tak, aby mohl být vybrán Dodavatel stavby a Stavba mohla být řádně zrealizována. Opravená smlouvy je přílohou tohoto oznámení.

Dotaz:
Jaké podklady dostane zhotovitel od zadavatele, a v jakém formátu? Například papírové situační výkresy objektu, atd..
Odpověď:
Dokumentace dílen pochází z roku 1988 je tištěná, poškozená.
Půdorysný výkres prostor dílen lze zhotoviteli předložit z roku 2014, kdy se provádělo zateplení dílen, v papírové podobě, ale jen jako podklad. Uchazeč musí dle bodu 2.2.1 návrhu SoD zaměřit stávající stav potřebný pro zpracování veškeré projektové dokumentace.
Vzhledem k charakteru tohoto oznámení zadavatel prodlužuje lhůtu pro podání nabídek do 23.10.2020 do 10:00 hod
S pozdravem


Přílohy
- návrh smlouvy_příloha č. 5 _rev. OKI IN.doc (211.00 KB)