Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení PD + OD – Výsadba stromů a keřů ve Středočeském kraji
Odesílatel Iveta Nováková
Organizace odesílatele Středočeský kraj [IČO: 70891095]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 10.08.2020 15:11:54
Předmět Vysvětlení

VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1 ze dne 10. 8. 2020

Název zadavatele: Středočeský kraj
Sídlo: Zborovská 81/11, 150 21 Praha 5
IČ: 70891095


VYSVĚTLENÍ ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 1
Výše uvedený zadavatel Vám analogicky v souladu s ustanovením § 98 zákona 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále jen „zákon“),
sděluje následující vysvětlení a doplnění zadávacích podmínek vztahující se k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: „PD + OD – Výsadba stromů a keřů ve Středočeském kraji“.



Dotaz č. 1 ze dne 10. 8. 2020
Dobrý den,
rádi bychom zpracovali nabídku na akci „PD + OD – Výsadba stromů a keřů ve Středočeském kraji“. Prosím o zaslání zákresu lokalit, popř. ke každé lokalitě zaslat alespoň výměru řešeného území. Počet stromů je v tomto případě nedostatečný. Dále jsem se chtěla zeptat, zda je termín zpracování PD do 30.9. fixní. Jedná se o celkem krátký termín, na to že má být zpracovaná prováděcí dokumentace pro 23 lokalit.
Přeji pěkný den.


Odpověď zadavatele č. 1.
Zákres lokalit nemáme připravený, přehled jednotlivých dotčených parcel se připravuje. Ve směs jde o veřejně přístupné zahrady příspěvkových organizací Středočeského kraje. Mohu Vám poslat pouze zákresy stromů na katastrálních mapách, které jednotlivé organizace připravily, aby vyjádřili svůj zájem sázet stromy. Nejsou tam vyznačeny výměry pozemků, pouze jejich čísla.

Termín zpracování projektové dokumentace je opravdu závazný. Středočeský kraj má zájem podat žádost o dotaci ve výzvě č. 141, u které končí příjem žádostí 2. 11. 2020.


Odpověď dotazujícího č. 1.
Dobrý den,
děkuji za vysvětlení, nicméně nechápu, že v tuto chvíli nemáte vymezené řešené území - není tedy zřejmé, o jak velké území se jedná, a nelze zakázku řádně nacenit. Ten termín je v tomto případě nemožné stihnout.
Přeji pěkný den.

Odpověď zadavatele:
Zadavatele uveřejňuje v příloze č. 1 zpracovaný přehled lokalit – počet a návrh druhu stromů a keřů včetně rozměrů ploch. Účastník se bude touho přílohou řídit.




Příloha k vysvětlení: Přehled lokalit


Přílohy
- Výsadba stromů OPŽP_přehled lokalit podrobně.xlsx (17.38 KB)