Přijatá zpráva - vysvětlení, doplnění, změna dokumentace

Zadávací řízení Výměna oken na domově mládeže II
Odesílatel Hedvika Poláčková
Organizace odesílatele Střední škola designu Lysá nad Labem, příspěvková organizace [IČO: 00663565]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 15.05.2019 12:45:51
Předmět Vysvětlení zadávací dokumentace

Jménem zadavatele Vám sdělujeme informaci k zadávacím podmínkám vztahující se k veřejné zakázce:

Dotaz: V položkovém rozpočtu uvádíte, že předmět zakázky tvoří také osazení bílých vnitřních parapetů. U oken, ale máte zapsán vnitřní a vnější parapet pouze u Budovy Školy-Stržiště 475 a U Dráhy 1280, Lysá n.L. – okno 950/1480 položka č. 29

Dotaz 1:
Má se tedy vnitřní parapet dodat a osadit pouze k oknu položka č. 29? Nebo se mají parapety dodat i k jiným oknům a ke kterým?

Dotaz 2:
Má se tedy venkovní parapet dodat a osadit pouze k oknu položka č. 29? Nebo se mají parapety dodat i k jiným oknům a ke kterým?

Dotaz 3:
Pokud se nebudou venkovní parapety dodávat k ostatním oknům, požadujete dodat přechodovou lištu k napojení okna na stávající venkovní parapety?

Dotaz 3:
Jaká má být hloubka vnitřního parapetu a jaká má být hloubka venkovního parapetu k oknu položka č.29? Případně, pokud se mají parapety dodat a osadit i u jiných oken, tak prosím také o informaci o hloubkách parapetů k ostatním oknům.

Odpověď zadavatele:
Venkovní parapet je požadován pouze u pložky č. 29. Přechodové lišty nepožadujeme. Vnitřní parapet v barvě bílé je požadován u všech oken, s vyjímkou položky č. 27., kdy se jedná o instalaci do luxfer, tak jak je uvedeno v položkovém rozpočtu. Hloubka parapetů je závislá na šířce profilu dodaného okna, proto je nutná prohlídka místa plnění. Prohlídka místa plnění je možná kdykoli po předchozí domluvě s kontaktní osobou uvedenou v zadávací dokumentaci.

Dotaz:
V položkovém rozpočtu požadujete dodání „zámečků“ a uvádíte:
„zámeček = zámeček na okenní křídlo na kličku, při zamčení - nemožnost otevření křídla (možnost pouze sklopení křídla)“

Z Vašeho popisu se zdá, že požadujete uzamykatelnou kliku, ta ale v zamčeném stavu zabrání, jak otevření, tak i sklopení křídla. Vašemu požadavku, však více odpovídá dětská pojistka, která v uzamčeném stavu umožňuje sklopení křídla, ale zabraňuje jeho otevření. Dětská pojistka není na klice, ale je montována na křídlo a rám okna.
Požadujete tedy uzamykatelnou kliku, nebo dětskou pojistku?

Odpověď: Ano, jedná se o zámek na okenní křídlo a rám okna. Tato informace je uvedena u jednotlivých položek rozpočtu. Uzamykatelná klika je pouze v případě položky č. 19 - balkonové dveře.


Vzhledem k charakteru této informace nebude zadavatel prodlužovat lhůtu pro podání nabídek.

Lhůta zůstává neměnná a to do 22.5.2019 do 10:00 doh.