Přijatá zpráva - ostatní

Zadávací řízení Digitalizace sbírek Středočeského muzea v Roztokách u Prahy a vybavení digitalizačního pracoviště - dodávka HW a SW
Odesílatel Petr Škráček
Organizace odesílatele Středočeské muzeum v Roztokách u Prahy, příspěvková organizace [IČO: 00069850]
Příjemce Všichni (včetně veřejnosti)
Datum 09.10.2023 08:01:46
Předmět Odpověď na dotaz

Dotaz k výzvě "Digitalizace sbírek Středočeského muzea v Roztokách u Prahy a vybavení digitalizačního pracoviště – dodávka HW a SW"
Vážený pane Škráčku,

mohu Vás poprosit o potvrzení, že textaci ve výběrovém řízení "Digitalizace sbírek Středočeského muzea v Roztokách u Prahy a vybavení digitalizačního pracoviště – dodávka HW a SW" rozumíme správně? V bodě 8.5.1 se uvádí, že každá část (A a B) bude posuzována samostatně. Pokud bychom tedy podali nabídku na obě části a například v části A nebudeme mít nejnižší cenu a v části B ano, budeme vybráni za dodavatele pro část B?

8.5 Výběr nejvhodnější nabídky
8.5.1 Zadavatel provede po otevření nabídek hodnocení nabídek a následně posoudí nejvhodnější nabídku pro každou část zvlášť. Pokud nabídka splní všechny zadávací podmínky, zadavatel rozhodne o výběru předmětné nabídky. Pokud nabídka nebude vybraná, nebo nedojde k podepsání smlouvy, bude se celý proces, kromě otevírání
Strana 11
nabídek, opakovat znova bez předmětné nabídky až do doby, kdy dojde k podepsání smlouvy s aktuálně vybraným dodavatelem, nebo nezbude žádný dodavatel.

Děkuji předem za zodpovězení dotazu,

s pozdravem

Filip Hančík
DGline s.r.o.
731 636 413

Ano, každá část bude hodnocena samostatně.
Petr Škráček