Veřejná zakázka: Oprava prohlídkové plošiny, příčných výztuh a ohrazení trafostanice, a oprava ocelových konstrukcí v nálezové šachtě

Informace o veřejné zakázce

fáze zadávacího řízení Zadáno (v archivu)
Zakázka byla zadána.
DBID: 5420
Systémové číslo: P19V00001496
Datum zahájení: 13.09.2019
Nabídku podat do: 02.10.2019 14:00

Název, druh veřejné zakázky a popis předmětu

  • Název: Oprava prohlídkové plošiny, příčných výztuh a ohrazení trafostanice, a oprava ocelových konstrukcí v nálezové šachtě
  • Druh veřejné zakázky: Stavební práce

Stručný popis předmětu:
Předmětem této veřejné zakázky je realizace opravy prohlídkové plošiny u „dobývky“, příčných výztuh tzv. švele na podlaze v trase prohlídky a ohrazení trafostanice. Stávající vyhlídková plošina se musí nahradit novou ocelovou konstrukcí z nerezového materiálu vč. nového zábradlí a vydřevení. Stávající ohrazení trafostanice musí být z důvodu bezpečnosti nahrazeno novým ohrazením. Stávající příčné výztuže tzv. švele je nutné nahradit za nové z nerezavějící oceli.
Předmětem této veřejné zakázky je současně realizace opravy ocelových konstrukcí v nálezové šachtě. Nad šachtou se nachází litinový poklop, který slouží pro vstup do šachty. Poklop bude nahrazen novým ocelovým vodotěsným poklopem TUP 600x600 mm typ Subterra a bude provedena kompletní sanace krčku a nové izolace stropu proti vodě. Dále dojde k demontáži stávající ocelové konstrukce v šachtě. Ocelové prvky stávajících konstrukcí, budou demontovány a odvezeny. Po demontáži bude probíhat montáž nového vystrojení šachty. Po dokončení montáže nové ocelové konstrukce budou provedeny stavební úpravy šachty - zapravení otvorů po demontované konstrukci, reprofilace betonu šachty a sanace obnažené výztuže .
Před zahájením prací v šachtě musí dojít ke statickému zajištění stropu v rozrážce na dně šachty. Po dokončení prací bude prostor rozrážky vydřeven.

Postup zadání, předpokládaná hodnota

  • Postup: VZMR s uveřejněním výzvy
  • Režim veřejné zakázky: VZ malého rozsahu
  • Předpokládaná hodnota: 5 899 663 Kč bez DPH

Zadavatel

  • Úřední název: České muzeum stříbra, příspěvková organizace
  • IČO: 00342246
  • Poštovní adresa:
    Barborská 28/9
    28401 Kutná Hora

Adresa kontaktního místa

Nabídky, resp. žádosti o účast podávat na:
České muzeum stříbra, příspěvková organizace
Barborská 28/9
28401 Kutná Hora

Kontakt

Položky předmětu

Zadávací dokumentace

Vysvětlení, doplnění, změny zadávací dokumentace

Veřejné dokumenty

Formuláře

URL odkazy

Plnění smlouvy na základě veřejné zakázky